The Greatest Guide To thai massage eindhoven

Wiki Article

Massagepraktijk de Lotusbloem is een ontspannen thuissalon in Eindhoven. Je kunt hier terecht voor ontspannings- & deep tissue massages. Wil je even heerlijk ontspannen of tot rust komen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Je kunt bij Ivy terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, maar ook voor deelbehandelingen zoals het epileren, verven van wimpers en wenkbrauwen en harsen. Ook bezorgt Ivy je graag mooie handen en nagels dankzij een heerlijke manicure of een leuk kleurtje gellak.

Bij Fallachi attractiveness in Eindhoven staat een crew van specialisten voor je klaar. In deze schoonheidssalon kun je onder andere terecht voor assorted verzorgende gezichtsbehandelingen.

It appears like you ended up misusing this aspect by going much too quickly. You’ve been quickly blocked from using it.

Goed om te weten: Voor de meeste mensen worden therapeutische massages gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering. In de salon kan worden gepind.

Ze zijn in 2018 wederom in de prijzen gevallen tijdens de Environment Luxury Spa Awards en dit keer maar liefst twee titels in de wacht weten te slepen:

Bij Fiji Beautyexperts ben je aan het juiste adres voor behandelingen op het gebied van huidverbetering, laserontharing en overall body contouring. Voortaan kun je genieten van een mooie, zachte en stralende huid. Na een van de heerlijke peelings zal je huid er weer als nieuw uitzien.

Vakkennis, persoonlijke aandacht en werken achieved kwalitatief hoogwaardige producten is waar de salon achterstaat. Hierdoor wordt het mooiste resultaat uit de behandelingen gehaald. Creëer hier dus de ultieme natural beauty-ervaring door behandelingen te combineren.

Het crew van ervaren schoonheidsspecialisten zorgt ervoor dat je je hier op je gemak voelt en even helemaal kunt ontspannen. Vanwege de jarenlange ervaring en opgedane kennis weten ze hier precies wat jouw huid nodig heeft.

De further’s: Anouska heeft een heel gezellig en persoonlijk karakter waardoor je gelijk al je pressure vergeet.

Kies uit de verschillende further's zoals het verven van je wenkbrauwen om je look zo compleet mogelijk te maken. Met een luisterend oor, het juiste materiaal en ervaren handen maakt het group jouw droom search werkelijkheid!

Sfeer : Goldie kapper is een intieme en gezellige kapsalon waarbij persoonlijke aandacht voor de klant centraal staat.

Ook mannen zijn van harte welkom in de speciale Men’s Home. Agua is dé plek waar je volledig in de watten wordt gelegd en als herboren naar buiten gaat. It’s time to deal with oneself. It’s time for Agua.

It thai massage eindhoven appears like you ended up misusing this aspect by likely far too speedy. You’ve been briefly blocked from employing it.

Report this wiki page